Världens bästa läsare!

Hej Fina ni!

Jag vill bara säga Tack till alla er som läser, följer och skickar Dm, kommentarer och mail till mig. Jag tror att många som sysslar med sociala medier/blogg har stort fokus på följar/läsar-antal. Men jag bryr mig mer om vilka ni är. Oavsett antal, så är jag så tacksam och glad att ni supportar och skriver så fina saker. Ibland känns det overkligt att jag får chansen att nå ut, framförallt med saker jag brinner för – som träning, hälsa och välmående.

TACK TACK TACK! <3

Jag har haft mycket i huvudet och bloggen har kommit lite åt sidan, ber om ursäkt för det! Men vilka dagar vi fått.. Finaste maj på över 100år, det ni! Nu hoppas vi på att det håller i sig hela sommaren. Jag varvar PT kunder, administrativt jobb med jobb på min fina svärmors butik Fired Earth (vid vasaplatsen, kom förbi och säg Hej!). Och försöker någonstans emellan allt få in min egen träning också. Men som ni vet tycker jag om att ha mycket för mig! 🙂

Så vad händer?
Helgen är snart här och det vankas AW följt av Summerburst, vi siktar in oss på Axwell & Ingrosso ikväll. Min fina vän Elin bjuder med oss. Lördag kör vi den årliga dagsfesten på Port alternativt Push. Jag festar inte mycket men om jag festar så är det främst ett par roliga tillfällen på sommaren. Dessutom tycker jag det är så mycket roligare med dagsfester och man är fräsch dagen efter!

Mina sommarplaner?
Tanken är att hålla igång med PT kunder i kombo med jobb på FiredEarth i kombo med blogg och samarbeten samt även njuta lite av sommaren. Jag och P ska spendera några veckor i skärgårn och passa hundarna och huset medans mina päron reser runt i Italien. Efter det åker vi en vecka till franska rivieran, så härligt! Dessutom blir det utbildning inom Barrys konceptet och en hel del annat roligt på agendan inför hösten.

Hur min höst kommer att se ut?
1) Köra PT kunder, såklart! (Jag har alltid tid att få in ett par i veckan då jag verkligen brinner för att ge mina kunder kick ass träning!). Tveka inte på att höra av dig om du vill köra med mig!
2) Plugga. Fortsätta läsa inom kommunikation/marknadsföring, då det är så förbannat roligt att lära sig mer om!
3) Instruera och vara med på hela Barrys tåget. Vi öppnar 31augusti och det här kommer bli en sjukt rolig cirkus! Kommer att hålla i ett par klasser i veckan som ni är varmt välkomna på, jag kommer att berätta mer när det närmar sig! 🙂
4) Uppdrag inom sociala medier, marknadsföring och kommunikation.
5) Bloggen, roliga event och samarbeten fortsätter.

Det blir en fartfylld och rolig höst jag redan ser fram emot! Men först.. Sommar!!! och mer av det här:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!