21/5-2018

Hej fina ni! Visst bjuder Sverige på magiskt väder och man är nästan van vid klänningar, bara ben och att packa väskan med solglasögon och vatten. Hoppas att ni har haft sköna dagar i värmen. En fredagskväll efter gymmet med middag och bubbel uppe på skansens krona i solnedgången var ingen dålig start på helgen minst sagt.
En skön bok, musik och något läskande i solen, följt av grillkväll fram tills solen gått ner. Så grymt härligt!! Jag och P åkte en sväng till Tjolöholms slott igår där det var utställning och mässa av veteran bilar. Vi åkte Rolls Royce dit samt en gammal fin merca från 79. Mysig happening och Tjolöholms gods och slott är så vackert! Rekommenderas om ni vill göra en liten utflykt utanför stan. En picknick där kanske?!

Underbart med middagar ute i kvällssolen, även om det är en enkel tacos eller grillad halloumi med vattenmelonsallad.
Ni har frågat om recept på min GUACAMOLE:
Mosa avokado, 1pressad vitlök, örtsalt, färsk citronsaft och massor av peppar. Ta gärna i hackad rödlök och tomat också. Så gott till snack, på knäckebröd eller som alternativ till sås till maten.
Idag har jag tränat imorse med fina Sabina och Nadia. Det blev ett löppass som såg enkelt ut såhär:
10min powerwalk.
-10min jogg.
-10min av 60sek intervaller snabbt tempo.
-10min powerwalk.

Avslutades med mage och en lunch från BEETS i solen.
Sedan har jag sprungit runt på stan och letat present till Ps brors flickvän som vi ska fira ikväll med middag ute och bubbel i solen. Kommer bli supertrevligt. Jag har några punkter kvar på listan av saker att fixa hemma sedan svidar jag om för kvällen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!