Födelsedagsfirande

Herregud vilken magisk födelsedag jag hade igår. Hela helgen har varit magisk faktiskt. Startade lördagen med en liten födelsedags lunch med goa tjejkompisar. Det blev så fint väder att jag dukade upp på balkongen, lite minipremiär. Så trevligt! Efter att P slutat jobbet åkte vi ut till Björkö för att sedan dra till Marstrand med päronen och deras båt. Där käkade vi på Shanti och skålade i rosé. Söndagen spenderades i solen och det var riktig sommarkänsla. Väl hemma på Björkö igen bjöds det på sång och jordgubbstårta med hela familjen precis som förr.
Igår/måndag vaknade jag av att älsklingen sjöng och med frukost på sängen. Han hade ordnat så fint med allt jag tycker om. Massa nice uppskuren frukt, ägg och färskpressad apelsinjuice. Han hade planerat dagen så fin och tog med mig på överraskningar. Först blev det en kaffe i solen på BarItalia. Vidare mot en brunch på FratelliGridelli. (Jag äälskar brunch). Efter det ”tar vi en promenad i solen” men styr mot upperhouse och hamnar i deras pool med utsikt över Göteborg. Vi var nästan ensamma där och bara njöt av spa och sol. Heeelt underbart! Vidare gick vi mot ett glas på en uteservering och efter det hem till Ps föräldrar där hans familj grattade så fint med förrätts-tårta och presenter. Dem är så fina och snälla!
Vidare gick jag och P till min absoluta favoritrestaurang i Gbg, HelloMonkey. Avslutade en perfekt dag med en asiatisk platå och att skåla i bubbel med min kärlek.
Tack älskling för världens bästa födelsedag!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!