Fredag, vårfeeling & löppass

Hej fina ni! Alltså vilken härlig känsla det är i luften. Värmen är påväg och våren är här. Tog en långpromenad med Leo (min lilla pomeranian hund) i Slottsskogen, så härligt. Jag har lagt denna fredag fri från kunder på gymmet. Jobbat hemifrån på förmiddagen för att sedan springa iväg och fota samt skriva kontrakt inför den där roliga saken som jag var uppe i Stockholm för.
Kommer bli så fantastiskt roligt detta! Håll ut, 9maj får jag berätta om det (!!) kan knappt vänta!
Även fått småfixat hemma, få undan tvätt, städa, fixa nya fina blommor till borden och annat för att göra hemmet fredagsfint. Sådant gör så mycket i vardagen. Jag mår bra av ett fint hem, går inte att kompromissa på det! 🙂
Nu styr bilen mot gymmet för ett pass med P för att sedan käka middag ihop och njuta av kvällssolen.
Dagens plan är ett löppass med avslutande pump för gluteus.
Löpningen kommer vara en smygstart på ett litet upplägg för att få in löpningen (som annars inte riktigt känts som min grej) men det är såklart fördelaktigt att kunna löpa då du kan göra det vartsomhelst och är en skön cardioform. Dessutom är jag ju envis nog att vilja bli bra på alla fysiska utmaningar som jag tidigare strukit från listan pga anledningen ”det är inte min grej”. Bullshit. Att vara aktiv är min grej. Innebär det att bli en ok löpare.. so bring it 😉
Dagens löp del:
– 10min av lugn löp
– 10min av 30sek intervaller
– 10min lugn löp.

Hoppas att ni får en fin Fredag!
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!