Måndags koppen

Godmorgon!
Jag tar en kaffe på Brogyllen. Ett härligt sorl och fullt av människor i alla åldrar. Härlig känsla. P är en sväng på stan och ska ”göra ett ärende”, kan ha å göra med att jag fyller år om en vecka och det faktum att jag absolut inte fick följa med haha.
Han är ledig idag och imorgon så vi ska bara ta det lugnt, mysa och umgås. Tyvärr så planerar man in så mycket saker man kan de dagar man är ledig och då blir det en stress istället för att faktiskt få vara ledig och komma ner i varv från en annars ganska stressig vardag med jobb, träning och allt annat! Som jag sagt tidigare, träning är fantastiskt men det är också en stress för kroppen, och kräver därför sin återhämtning!
Jag ska passa på att jobba lite här denna förmiddag och förbereda inför kunder i veckan. Jag har världens härligaste kunder, verkligen! Alla på sitt sätt, med individuella mål och jag ser fram emot varje pass med dem!
Det blir en fullspäckad vecka och avslutar fredagen med en rolig plåtning för en sak som jag inte kan vänta på att berätta för er, det kommer bli så sjuuukt roligt!!! Och nästa helg blir det att fira att lilla jag fyller 22år. Känner mig både ung och gammal haha. Jag är medveten om att 22 inte är gammalt, men samtidigt känns det orimligt att jag tog studenten för 3 (!!!) år sedan. Tiden bara flyger iväg och jag känner lite stress i att jag vill hinna göra saker! Men som pappa brukar säga; ha inte för bråttom. :):)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!