Zzunday

Hej fina ni! Hur mår ni?

Jag mår super. Söndag morgon. Jag och P har käkat frukost ihop, mysig start på dagen! Han jobbar idag och jag väntar på pappa som ska hämta upp mig för att åka och kika på crossfit tävlingen Sweden Throwdown. Kul grej att göra ihop. Vi har alltid haft sport och idrott som gemensamt intresse och eftersom att jag själv inte sportar på det sättet och tävlar i något så åker vi och tittar på andra sporter. Även om jag inte kör på en crossfitbox i dagsläget eller kör endast crossfit själv, så älskar jag den träningsformen och inspireras mycket av det i min egen träning. Ett gym med endast maskinpark och cabelcross är helt enkelt inte min kopp te. Jag vill kunna köra wallballs, ha ett nice lyftarpodie, assultbike och box. Det är rolig träning enligt mig!
Jag och P ska köra ett pass ihop i eftermiddag samt sedan åka och slå lite golf. Vi båda spelade när vi var yngre och jag kittade upp mig med nytt set och golfskor förra våren som inte kom till användning, så nu ska vi se till att slå lite denna vår/sommar/höst! Rolig grej att göra tillsammans dessutom.

Annars då?
Jobbar på för fullt och hänger någon dag i veckan i stallet och rider. Så roligt att jag tagit upp det igen, avkopplande utan mobil eller press, bara så roligt! Samt tränar på, det blir effektiva korta pass mellan kunder eller på morgonen. Jag har bokat upp en hel del spinningpass det kommande nu då jag planerar att jobba upp kondisen ett snäpp till, och jag älskar ju att svettas ut och ta ut mig på den där cykeln!

Det är mycket som händer nu och jag kikar på att fortsätta plugga lite kurser vid sidan om för att fortsätta utvecklas. Det är aldrig bortkastad tid eller försent att studera. Jag vill lära mig mer om digital marknadsföring och alla de verktyg som finns idag i att analysera data och optimera riktad marknadsföring och trafik. Med dagens sätt att nå ut så skiljer sig kommunikationen från företag sig så mycket från sättet man jobbade på förr. Och den ändras hela tiden, vilket jag tycker är en spännande utveckling att ta del av.

Jag skulle vilja veta vad ni önskar att läsa mer om på min blogg?
Något ämne/fråga jag ska ta upp eller bara allmänt vad ni tycker är intressant att läsa om?
(Kommentera nedan eller skriv ett DM till mig på Instagram HANNAELFAST)

Ha en fantastisk Söndag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!