Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Recept – Kyckling & fransk potatissallad

Det är något speciellt med färskpotatis och när de kommer in i butik. Lite sommarkänsla på det. Jag slängde ihop en fransk potatissallad inspirerad av min mammas recept som hon ofta gör vid grillkvällar. Yum!
Stek kyckling i örtkryddor, en skvätt soya och lökpulver.
Koka färskpotatis, häll av vattnet och blanda i en dressing gjord på: 1pressad lime, en stor sked fransk senap, salt, peppar, en skvätt soya, chilliflakes, peppar och en sked lätt majonnäs. Släng i tunna skivor av rädisor och grönt äpple samt ruccola och spenat. Blanda ihop och servera med en skiva avokado.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!