Hälso – Lunchhak i Gbg

Ni har undrat om jag kan lista mina favorit lunchhak i Gbg så här kommer ett par:
BEETS
– Mitt nya favoritställe i GBG! (bild nedan) Nyöppnat ställe, centralt, roligt och innovativt hälsosamt med roliga smaker och härlig stämning! Prisvärt, bra råvaror och ett helhetstänk i vad du faktiskt får som kund, här värnar man om miljö och kvalité! Love this place!!! Testa laxen med svart ris, den är min favorit hittills!
JOS
– Alltid gott och fräscht. Stora matiga sallader. Något roligt på menyn är helt klart Poké bowlen!! Samt alla goda röror man toppar salladen med, jag älskar den med soltorkad tomat. Yum!
Deli & Coffee
– peston och fetaosten i dessa sallader är grym. Jag tar alltid ”delis hälsosallad” och byter ut rotfrukter mot zucchininudlar. Samma sak varje gång haha, men den är god och det går snabbt när man är påväg någonstans!
BOOST
– ligger i saluhallen. Gillar du ren mat, likt dietmat så är detta stället för dig! Laxen och rostade rotfrukter är min favvo i deras meny!
juicekällan
– går hit när jag vill ha en riktigt grön juice eller en ingefärsshot. Ligger en bredvid Kompassen som jag tränar på ibland (främst spinningpass) så det är perfekt med en juice efter träningen där ibland.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!