Godmorgon Torsdag!

Godmorgon fina ni!
Jag har nyss varit ute på en morgonpromenad med lillprinsen samt suttit med Mail och sippat på min morgonsmoothie. Sedan jag kom hem från Stockholm i söndags så har veckan bara flugit iväg, verkligen. Och har fortfarande mycket på min veckas todo-list kvar (skriver ofta en sådan inför varje ny vecka). Försöker få dagarna effektiva så att jag kan ha tid till att umgås med min sambo, familj och vänner på kvällen och helg. Även om jag ofta jobbar varje dag och även kväll så försöker jag prioritera tiden rätt!
I måndags hittade jag och P en ny serie som vi ska se ihop. Netflix har gjort en serie på Troja. Jag är inte mycket för tv över lag men denna verkar faktiskt riktigt bra!
I tisdags hade jag och P datenight (älskar sådana) och gick ut och käkade för att sedan se Laura Craft filmen på bio.
Onsdag och gårkvällen spenderades ute på Björkö med min familj och hundarna, jag lagade chilligryta och vi hade det mysigt i uterummet.
Och så var det torsdag.. herregud vad det går snabbt! Jag ska fixa lite tvätt och grejer här hemma för att sedan sticka iväg till gymmet och köra ett HIIT pass vid lunch. Efter det blir det träning av kunder och senare middag med P.
Imorgon Fredag har jag kund på morgonen och sedan ska jag iväg till stallet. Yes, första ridpasset på ca 7år?! Ska bli så sjukt roligt!!
Hoppas att ni har en fin vecka♥️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!