Min helg

Hej fina ni! Jag har haft en rolig och händelserik helg i Stockholm, minst sagt! Event, jobb och träning. Underbart! Kommer berätta mer längre fram vad jag pysslat med – såså taggad och ni kommer att ÄLSKA det, jag lovar.

Skönt att få in träningen också när man är på jobbresor. Jag fick in ett pass på BARRYS. Har ni hört talas om det? Så sjukt roligt träningskoncept som kommer ifrån USA. Själva stämningen i ett märkt rum med lite nattlivs känsla fast du tar ut dig max på löpband i kombo med styrka. Så sjukt roligt och helt i min smak vad gäller träningsform!! Detta måste ni testa om ni har vägarna förbi Stockholm eller bor där!! En gång och man är hooked. Tar med min inspo från detta passet till mina egna på gymmet!

Får inte glömma Hotellfrukostarna. Jag bodde på urban Deli. Snyggt hotell med skön stämning och lite hälsohak i vissa delar. Frukosten var GRYM med allt man kunde tänka sig, och det bästa av allt – nyttiga och goda saker! Åh en magisk overnightoats med chiafrön samt ett glutenfritt fröbröd som jag ska försöka härma i mitt kök! Insoinspo!

Huvudstaden bjöd på mycket smakupplevelser. Käkade ute på fredagskvällen då det blev en fantastisk tonfisksallad med mango, mynta, avokado och massa annat gott. Yuuummm!

Härlig helg! P hämtade mig vid centralen igår och vi åkte och handlade middag och mys. Placerade oss i soffan och kunde inte sluta vara nära varandra. Haha ja vi är ett sådant där nykärt jobbigt par ??
Nu ska jag springa iväg till gymmet för egen träning och efter det träna kunder resten av dagen.
Ciao!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!