Min vecka

MÅNDAG: Administrativt jobb samt fick 4 nya fantastiska tjejer som jag ska coacha online under 8 veckor, ska bli så roligt att följa deras resa. (jag har två platser kvar för ett 8v program inför sommaren med online coaching, kost och träningsupplägg, skicka ett mail för mer info. Först till kvarn på dessa platser!). P kom hem lite tidigare än vanligt och vi åkte och tränade ihop. Jag körde rumpa med fokus på kontakt blandat med HIIT/flås. Efter det åkte vi ut till Björkö för att fira pappa som fyllt år samt fira P som blivit befordrad på jobbet, min fina.. så driven och grym!

TISDAG: Jobbar hemifrån hela morgonen för att sedan köra ett pass själv på gymmet, fokus överkropp och cardio. Efter det är jag uppbokad resten av eftermiddagen/kvällen med kunder på FitnessFactory,

ONSDAG: Mötesdag! Flera roliga möten som avlutas med en inspirationskväll för egenföretagare. Har bokat ett spinningpass vid lunch för att snabbt duscha och fixa mig och sticka iväg och möta upp fina Therese. Vi har en hel del rolig att prata igenom och planera!

TORSDAG: Ett morgonpass och sedan fixa ruffset hos min bästa frisör Alexandrs (@ tronstedt på instagram). Hela eftermiddagen bokad med kunder :):) Sedan hem och packa inför helgen.

FREDAG: Åker tidigt upp till Stockholm med ett gäng härliga tjejer för en sjukt rolig grej! Berättar mer när jag får. Detta kommer bli så bra och jag är så taggad att jag spricker!!

LÖRDAG: Sthlm.

SÖNDAG: Sthlm. Åker hem vid lunchtid och kommer troligtvis dö för att få komma hem och pussa på P.

och sedan på Måndagen så kör mina online klienter igång sitt 8 v program inför sommaren! Det kommer att bli grymt! Missa inte att maila mig om du vill hänga med på tåget och få ett skräddarsytt upplägg med onlinecoaching i 8 veckor för att slipa fram sommarformen!

[email protected] 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!