Godmorgon Måndag!

Hej fina ni! Hur mår ni?
Jag var helt pirrig igår av det fina vädret. Göteborg bjöd på 17 grader och sol. Vi hoppade över våren där för en dag och gick rakt på sommaren.
I lördags hade jag PT kunder. Jag jobbar vissa helger vilket är helt ok när jag får jobba med det jag älskar. Efter kunderna så tränade jag själv och åkte sedan och handlade med en kompis. Senare på kvällen lagade vi mat till P och hans killkompis. Mysig middag. På söndagen åkte P och jobbade och jag satt med datorn i ett par timmar innan jag tog en långpromenad i det fina vädret med mamma syrran och hundarna. Vi satte oss på ett café i Slottsskogen och njöt av solen.
P hämtade sedan upp mig och vi åkte hem till hans föräldrar för att ha grillpremiär och middag utomhus. SÅ trevligt. Det är verkligen något visst med att äta utomhus?!! Gud nu vill jag bara ha såhär hela vägen till hösten! Sol, värme, uteserveringar och grillkvällar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!