Q&A – relation / kärlek

Tror du på en framtid med din pojkvän?
– ja självklart, annars hade vi inte varit ihop. Jag tror inte på tidsfördriv för att det är kul/bekvämt över en tid. Investerar jag i en relation så tror jag på den.
Bor ni ihop?
– ja, vi är sambos sedan ett halvår tillbaka. Gud va tiden går fort. Men jag älskar att bo med P, vi funkar så bra ihop (såklart) och det är det bästa att vakna och somna bredvid sin kärlek!
Vad är det viktigaste i ett förhållande?
– att ha roligt ihop, att lyfta varandra, stötta varandra och hjälpa varandra mot sina mål. Jag hittade min bästa vän i P och det tror jag är grunden till att vi är så kära.
Vad tycker du om att gå för fort fram?
– jag tror allt sådan är från situation till situation och par till par. Vad säger magkänslan?
Vad är ditt bästa råd till att hitta en kille?
– Leta inte, men va öppen för möjligheter. Att vara en öppen, glad och härlig person som tackar ja till olika tillställningar som ger chans att träffa nya människor och möjlighet att träffa någon är alltid en fördel. När du blir utbjuden, ge personen alltid en chans och döm inte förens du träffat hen. Du vet aldrig när du träffar någon som inte alls var som ditt första intryck och som du klickar med klockrent. Ta en snabb kaffe bara och ge hen en ärlig chans. Du känner direkt om det är intressant.
När är det dags att gå ur en relation och gå vidare?
– när ni innerst inne vet att ni inte gör varandra lyckliga. Det spelar ingen roll om ni sitter på ett lägenhetslån eller har andra praktiska saker mellan er. Är man inte lycklig så gå vidare. Det är tufft men värt det i slutändan.
Är du och din kille förlovade/gifta?
– nej inget av dem.
Vill du/ni ha barn?
– ja absolut. När det passar i livet. Inte just nu 🙂
Är det känsligt att prata om framtid/giftemål/barn osv?
– jag tror att när du är såpass nära din partner så kan du prata om precis vad som helst, så nej det är inte känsligt alls. Om man inte kan prata framtid och det är jobbigt, vill man då verkligen ha en framtid ihop?!
Hur vet man att man är kär?
– jag tror inte att man behöver fråga den frågan om man är kär. Man bara vet.
När kände du att det va ni?
– ganska direkt, eller när vi verkligen lärt känna varandra. Kanske när han sa att han älskar mig första gången.

Bild i Monaco på vår senaste resa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!