Jag är inte perfekt

Jag är inte perfekt.
Jag gör inte mitt bästa ibland. Jag finns inte där tillräckligt ibland. Jag är inte snäll mot mig själv ibland. Jag presterar inte till min fulla kapacitet ibland. Jag tvivlar på mig själv ibland. Jag känner mig hopplös ibland. Jag har dåliga dagar ibland.Jag är inte perfekt ibland.
– Och det är okej.

Jag vill vara äkta och ärlig på min blogg och sociala medier och jag vill därför lyfta ämnet om att det vi ofta ser i cybervärlden är perfektion & polerade ytor.
Sådant som inte existerat i våra verkliga liv med vardag, relationer till andra och relation till oss själva. Det är lätt att glömma bland filter, resor, 100 bilder bakom 1 bild och det faktum att vi gärna lyfter det bästa. Vilket inte är fel i sig. Men glöm aldrig att ingen är perfekt. Och det är okej att du inte är det heller.
Att ha en dålig dag då och då gör att vi påminns om och får perspektiv till hur resterade bra dagar känns så underbara.
En jobbig period då du tvivlar dig & din framtid och framförallt inte är snäll mot dig själv – ger perspektiv till när du sedan känner lättnaden av hur allt löste sig finfint och du känner dig trygg i vem du är och vart du ska. Någonstans är allt yin och yang, gott och ont, vackert och dystert – även om inte sociala medier visar det!
Jag gillar uttrycket ”what doesn’t kill you, only makes you stronger”. Och någonstans kan jag själv titta tillbaka på svårare perioder i mitt liv och hitta något gott ur det. På något sätt är det en del av personlig utveckling, att gå igenom saker och sedan gå ur dem starkare.
Att vara människa är att vara operfekt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!