Q&A – Tränar du med din kille? Hur får jag med min?

Q: ”Hej Hanna! Vad är ditt bästa tips på att få med en kompis eller i mitt fall sin pojkvän till gymmet? Jag har precis börjat träna efter ditt program (älskar det!!) men min kille är inte alls intresserad. Jag tror att det hade varit en rolig grej att göra ihop? Har du varit i samma situation? Tack för fin och inspirerande blogg!! Kram”
A: Hej! 🙂 Jag har personligen inte dejtat eller haft en partner som redan sen innan haft ett intresse för träning. Varför vet jag inte men det kan vara att jag är att träning är en stor del i mitt liv och det lätt har blivit att jag träffat killar som förstått och haft samma intresse. Jag och P exempelvis kände varandra för ett par år sedan och träffades sedan igen på gymmet där vi tog upp kontakten efter det mötet och blev ett par. Jag har däremot vänner runt om mig och familjemedlemmar som jag har ”fått med mig till gymmet” och idag tränar regelbundet. Jag tror att man i början får vara drivkraften som personen inte har. Prata om hur skönt det känns efter, alla hälsofördelar och hur roligt det är att bli starkare, snabbare osv. Mitt upplägg kan ni absolut köra tillsammans då det bara är att modifiera vikterna så att de passar. Sedan tror jag att det handlar om att ni prioriterar tid för det i er vardag. Jag och P exempelvis tränar alltid ihop efter att han slutat jobbet vid 18. Det gör att vi käkar middag lite senare än vanligt vilket är okej. Vi prioriterar att umgås och träna ihop för att sedan laga mat och äta tillsammans. Det tycker jag är ett perfekt avslut på kvällen. Det bästa med att träna med sin partner är att man kan lyfta varandra när den andra behöver motivation och tvärtom. Dessutom behöver ni inte träna samma sak. Fråga honom vad han tycker är roligt? Kanske behöver ni en PT för en push i rätt riktning, en bokad tid på gymmet och någon som visar er alla grunder och lägger en plan mot era individuella mål. Jag erbjuder duo PT timmar på FitnessFactory.
Jag tror att det finns en styrka i att ett par tränar ihop. Man satsar på sig själv, förbättrar sin fysik och hälsa – tillsammans.

Bild från när vi var i Spanien.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!