Q&A / Recept – Thaigryta

Q: hej fina hanna! har du något nyttigt och bra recept på thaigryta? med tex röd curry? äter väldigt strikt på vardagarna så hade varit kul att laga en som har bra innehåll! kram

A: Hej:) ja sjävklart har jag det, testa detta:

Bryn 1 hackad gul lök och släng sedan ner strimlad kyckling (går även bra att byta ut mor linser/bönor för att få den veggo) tillsammans med två pressade vitlöksklyftor. När kycklingen är genomstekt så häll i en burk light kokosmjölk. I med wokgrönsaker. Nu till kryddningen.. jag använde mig av röd curry pasta, chillipulver, ingefära, lökpulver, salt/en skvätt soya, peppar & lite hemmagjort sweetchilli gjord på honung i istället för vitt socker. Låt koka ihop och servera tillsammans med ris eller glasnudlar.

Super gott!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!