Home sweet Home

Hej fina ni! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Frankrike och rivieran är magisk och jag längtar redan tillbaka. Jag och P pratar om att i framtiden bo något eller några år utomlands vilket haft varit underbart! Vi får se vart livet leder oss. Nu väl hemma så står en hel del på ”att göra listan”. Jobbar hemifrån största delen av dagen och ska försöka hinna till gymmet för ett löppass för att sedan träna mina kunder i eftermiddag/kväll och efter det åka till gymmet med P. Någonstans får man perspektiv när man reser och jag älskar att se nya platser, kulturer och allt som här det till.. men jag gillar också vårt liv hemma & vardagen. Som dem säger ”create a life you don’t need a vacation from”. 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!