Att träna för mer än resultat i spegeln

En stor del av träningsvärlden är fokuserad på hur du formar kroppen, bygga synliga muskler, få definierade muskler, sexpack, fast rumpa och snygga armar osv. Ja det är såklart svårt att komma ifrån då det är en del av resultatet av just träning.
MEN. Jag vill poängtera alla de andra fördelarna av att träna och ta bort en del fokuset från spegeln. Jag tycker personligen det är ganska tråkigt att göra något varje dag som bara fokuserar på sitt utseende. Det låter narcissistiskt i mina öron när jag tänker efter. Hur som helst så ser jag det där med utseendet av en vältränad kropp mer som ett plus. Något extra av alla de andra fördelarna.
– Jag älskar att känna mig stark och vältränad. Att jag lätt klarar saker med min kropp. I vardagen så tackar jag min kropp. Bara små saker som att springa till bussen utan att flåsa och att kunna hjälpa pappa med att lyfta ett tungt kylskåp är ingen match när man springer intervaller på bandet och lyfter tunga marklyft då och då. Det är små saker som gör att jag känner mig vältränad.
– Tanken av att vet att jag ger min kropp vad den behöver. Vi är gjorda för att röra på oss. Jag är ung och vill vara så vältränad jag kan bli. Både fysiskt & psykiskt. Träning har så många fantastiska hälsoeffekter på både kropp, hjärta & hjärna. Jag utmanar och blir bättre, varje vecka. Det tycker jag är en häftigt känsla.
– Jag jobbat för långsiktiga mål och resultat består! Jag bygger idag en vältränad kropp som håller i framtiden! Ett av mina mål är att vara vältränad som 60åring! Och hålla hälsan i behåll när man inte har samma förutsättningar som man har när man är 20år. För hälsan, välmåendet, immunförsvaret osv!
Jag vill leva länge och det bidrar gymmet och att leva hälsosamt till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Super bra inlägg! Tyvärr så tränar många (även jag) just för utseendet men man glömmer lätt bort att kroppen och hälsan mår bra av det. Så väldigt bra att ta upp det andra fokuset! Trevlig vecka! Kram☺️

    Emiz 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/emiz
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!