WORKOUT – 100 Challenge

Jag lägger in utmaningar lite då och då för att ta till tävlingsinstinkten och pusha det där lilla extra. Eftersom att jag ofta gör cirklar eller upprepade gånger ett visst antal övningar så lägger jag ofta upp utmaningarna som en lista med höga reps som ska genomföras. Det finns något visst med att köra en övning stenhårt och sedan kunna stryka den innan du går på nästa och genomför på så sätt utmaningen steg för steg.

Här kommer dagens utmaning fördelat på 4 övningar:

100 pull-ups (assisterade om du vill med gummiband eller i maskin)
100 push-ups
100 sit-ups
100 squats

Hur snabbt hinner du genomföra utmaningen?
Kör hårt! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!