Du blir bra på det du gör & så får du hållbara resultat

Det är lätt att titta på andra som är starkare, snabbare och mer vältränade i olika aspekter osv. Du vill ha resultat, och gärna snabbt. Vi älskar Quickfixes och genvägar till en smalare midja, tyngre vikter på stången och mer definierade magmuskler.
Men det är lätt att glömma:
1. Det finns inga quickfixes. Resultat som vara tar också tid att nå. Exempelvis en lågkalori och lågkolhydrats hetsdiet kommer få vågen att rusa nedåt, men så fort du äter normalt igen så är du tillbaka på ruta ett, och ofta ett par kilo tyngre dessutom.
2. Bygg en livsstil där bra kost & träning är en naturlig del i din vardag. Då kommer inte den där pastan på den italienska uteserveringen spela någon roll och en vältränad kropp håller även i framtiden!
3. Du blir bra på det du gör. Att någon annan är längre fram i sin utveckling är orelevant då du är där du är på din resa och så länge du jobbar framåt så kommer du också att nå dina resultat i sinom tid. Lägg tid på det som du vill bli bra på, då blir du bra. Det är ganska enkelt. Men ha inte för bråttom. Låt saker ta tid trots att det ibland känns som om det går långsamt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Har lite frågor, hur redigerar du dina bilder? Undrar också om du skulle kunna skriva lite om hur det är att jobba som PT? Går det att leva på som enda inkomst? Vad tror du är viktigast för att bli framgångsrik inom yrket? Din blogg är grym och du är en stor inspiration! ?

    louisestalnackes 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/louisestalnackes
    Svara
  • Så kloka ord ???

    Ankibus 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/ankibus
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!