Välkommen till FitnessFactory

Hej hjärtan! Nu måste jag ge er en rundvisning på FitnessFactory, mitt hemmagym i Göteborg och där jag tränar mina fantastiska klienter. Nybyggt, fräscht och med den där extra lyxkänslan. Interiörer utöver det vanliga, göna växter och det luktar gott överallt, handduk finns, frukt och råshot bjuds det på. Ett gym med spakänsla och lite lyxhemmagym i ett. Personligt och trevligt!

http://fitnessfactorygbg.se/

Besök hemsidan för info om medlemskap eller kontakta mig på [email protected] om du vill köra PT med mig här! (Du kan skaffa bara medlemskap/bara PT eller båda men inget krav på medlemskap om du vill köra PT timmar med mig). Men de flesta vill skaffa skaffa kort här när de kör PT också eftersom att det är så fint och fräscht. Jag skämtar inte när jag säger att detta är ett gym utöver det vanliga! 🙂

Välkommen till Klangfärgsgatan 19, Västra Frölunda 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!