Måndag

Underbara Måndag mycket på agendan innan en trip till rivieran. Jag startade denna dag med klienter på FitnessFactory. Det blev teknikträning i marklyft, knäböj, styrka för underkropp/ben och fokus på rumpa för att slutligen avsluta med flås, HIIT och boosta förbränningen. Världens bästa start på en måndag! Sedan var det dags för min egen träning och inspirerad av mina kunder blev det marklyft för min också. Så kul! Avslutade med en rolig cirkel med 5 övningar med fokus på mage. Mellan varje övning körde jag 5 burpees. Lägger upp det som morgondagens workout pass. Jag har som plan att alltid publicera ett nytt träningspass varje dag som ni kan printa och testa själva på gymmet. Då finns det alltid något nytt när du behöver en extra push eller inspiration till ditt träningspass. Måndagskvällen avslutades i soffan med en nyttigare variant på tacos ihop med P. Perfekt efter en lång dag.

Jag måste bara få berätta hur glad och lycklig jag är över att få igång allt med den egna PT businessen, att jag hittat till FitnessFactory dit jag stolt tar mina kunder, tacksam för de grymma samarbeten jag har och alla fantastiska och passionerade människor jag träffar i företags sammanhang och framförallt att bloggen uppskattas så. Jag lägger min själ i mitt jobb och blir så glad när ni skickar så fin respons! Jag brinner för vad jag gör och är spänd och förväntansfull på framtiden och hur jag kan utveckla bolaget och en egen personlig utveckling längs vägen. Roligt och spännande!

I morgon är planen att jobba administrativt hela förmiddagen för att sedan köra ett eget HIIT pass vid lunch. Resten av dagen spenderas på PT gymmet med kunder. Bland annat 2 grymma tjejer som köpt stora PT paket där vi ska lägga en plan och spendera många timmar ihop i gymmet. Så kul att följa mina klienters resa och pusha och ta dem i mål. Många hör av sig nu innan sommaren och är det någon gång du ska investera i ett PT paket så är det nu! Kör med mig 2-3 gånger i veckan samt följ mina kostråd som medföljer i alla paket. (inget medlemskap krävs). Passa på medan tider fortfarande finns så kör vi! Lets go!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!