Recept – Quick healthy lunch

Ja mina luncher brukar gå snabbt, dels för att jag inte har tid och dessutom har jag oftast tränat innan så jag är väldigt hungrig! Jag fokuserar på att bygga en Bowl fullproppad med nyttigt! En grund på grönsaker och sedan protein & hälsosamma fetter.

Rödkål, grönkål masserad i lite olivolja, chilli flakes & örtsalt. Toppat med ett stekt ägg, 1/2 avokado, broccoli & cashewnötter. Till detta brukar jag även göra någon form av röra och då experimenterar jag bara. Det kan vara något med mixade kikärtor, avokado eller fetaost. 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ser gott ut! Tack för tipset!☺️ Trevlig söndags kväll!

  Emiz 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/emiz
  Svara
 • Hej! undrar om du använder något preventinmedel ex p-piller eller något annat med hormoner och hur det i sånna fall påverkar dig och din träning, själv använder jag preventinmedel med hormoner i och upplever att det påverkar min träning så som att det gör de svårare att få resultat i träningen, jag har provat utan och märker direkt stor skillnad när det kommer till träningen. Hur tänker du kring detta och vet du om det är faktiskt är så att de kan påverka negativt? Älskar din blogg, du inspirerar mig dagligen! Kram ?

  Sandra 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • fin blogg du har!

  EmmizFashion 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/emmizfashion
  Svara
 • fin blogg du har!

  EmmizFashion 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/emmizfashion
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!