Lördagskväll på Parlour

Hej fina ni från löpbandet! Jag har precis genomfört utmaningen i förra inlägget, pjuh va svettigt och kul. Tänkte att jag lika väl kunde multitaska och blogga mitt i nedvarvning.

Fick en hel del jobb gjort igår vilket var skönt. Att vara egen innebär också att man aldrig riktigt är ledigt eller att man själv bestämmer sina tider. Att jobba en Lördag känns faktiskt bara skönt inför kommande vecka, speciellt nu när det är så mycket!

På kvällen svidade jag om till ett fodral i sammet, en bomberjacka i siden och klackar. P släppte av mig på Parlour där vi var ett gäng tjejer som firade Nadia som fyllt år. Fräsch mat och gott sällskap!

Hoppas att ni har en fin helg! Jag ska hem och ta en dusch för att sedan möta upp Pappa på en lunch och senare ikväll söndagsmiddag hos Ps föräldrar, mysigt!

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!