Godmorgon Lördag

Mys brunch med P en lördagmorgon. Vi kör ofta brunch på helger och testar gärna nya ställen i Göteborg, här var vi på ”Margarethas Bröd och Bakverk”, traditionell och enkel men god frukost. Har ni brunchställen att tipsa om i GBG? Igår körde jag ett roligt pass med en ny grym klient. Så kul att vara med i början och lära känna en ny klient, se potential och hur jag kan maximera resultat och få hen att älska träningen och hitta vad som motiverar och tar hen i mål. Så roligt och ger så mycket energi! Efter det körde jag ett eget pass tillsammans med P och hans pappa för att sedan käka middag ihop på kvällen. Uppskattar verkligen sådana avslut på arbetsveckan.

Fick ett avbok på förmiddagen så det blir mestadels administrativt jobb. Fler och fler önskar online coaching och upplägg vilket är roligt. Det ger så mycket att ha något att utgå från och en plan med sin träning. Det skapar motivation till att faktiskt genomföra & ta sig till gymmet och samtidigt träna på ett sätt som du får ut något av och ger resultat. (Jag finns på [email protected] for vidare info om online coaching & upplägg.)


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Trevlig helg!! Va fint! ?

    Viktorhognas 0000-00-00 00:00:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!