Fredag & veckans lista

Hej fina ni! Okej jag säger alltid hur snabbt veckan går.. men dagarna bara springer förbi från helg till helg. Det har varit en fullspäckad vecka med både ups and downs.

VECKANS LISTA:

Veckans hiss:
Er kärlek jag får på Mail, Instagram, DM, Facebook och ni som tar er tid att komma fram på gym osv. Det är SÅ ROLIGT!!! Blev chockad när en tjej kom fram på mediamarkt när jag skulle köpa en mixer och ville säga att hon läser bloggen & följer mig och vad jag gör! Det värmer verkligen!! Jag älskar vad jag gör och brinner för detta 100%.

Veckans diss:
Företag som tjänar pengar på andras okunnighet och ”lurar folk på pengar”. Jag skulle själv aldrig kunna gå rakryggad om jag jobbade med något som jag inte kan stå bakom eller själv tror på. Moral försvinner tydligen i vissa fall då pengar går först?! Hur som helst, alla är vi olika och det får man acceptera trots att det i detta fall är tråkigt! 🙂

Veckans träning:
4 pass hittills med både spinning, styrketräning & HIIT. Ska iväg senare och köra ett fredagspass med P efter att han slutat jobbet.

Veckans bästa måltid:
Lagade en magisk thai fisksoppa ute på Björkö igår med avokado kräm på rågbröd till. Så mysigt att åka ut ibland till päronen och bara umgås.

Veckans lärdom:
Saker löser sig alltid i slutändan. I stunden känns det jobbigt men det är då fokus ligger på personlig utveckling och hur du tacklar situationer du utsätts för.

Veckans klapp på axeln:
Att det ibland är tufft att driva eget och att jag hade önskat att ha en mentor eller liknande när jag jagar upp mig för att jag har 10 000 idéer med inte vet hur jag ska ha tid eller kunna förverkliga 10 av dem. Men veckans klapp på axeln är att jag är 21år, driver eget företag, går min egen väg & satsar på min dröm!

Veckans tacksamhet:
Mamma. Med åren efter tonåren så kommer också insikten om allt hon gjort för mig och mina syskon och att hon fortfarande skulle göra allt för oss. Det är inte alla som har en stöttande förälder och jag har turen att ha två + två svärföräldrar! Det är Tacksamhet!!

Önskar er en fantastisk Fredag!
Kram Hanna

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!