Q&A – Min morgon

Q: ”Jag vet inte vart jag ska börja. Allt du skrivit om ätstörningar och motivation till träningen har hjälpt mig så mycket. Blir så inspirerad av ditt tankesätt till livet & att du är en riktig power kvinna typ som kör din grej, älskar det! Jag lyssnade på framgångspodden & han frågar alltid om hens morgonrutin. Så jag undrar om din morgonruitn, hur ser den ut? Tack för bästa blogg & Instagram. Du är en stor inspiration!”

A: Tack snälla det värmer verkligen! Självklart kan jag berätta om min morgonrutin. Jag brukar någon gång i veckan göra en stor kanna med grön juice gjort på massor av ingefära bland annat. Jag gör den i en juicecentrifug och använder grönt äpple, citron, lime, apelsin och självklart ingefära. Varje morgon tar jag en shot av juice tillsammans med frukost som oftast blir havregrynsgröt med päron och havre/mandelmjölk (osötad) alternativt två ägg och en frukt. Kaffe dricker jag då och då på helgerna. Men innan frullen går jag rätt upp ur sängen från Ps varma famn och drar på mig ett par träningsbrallor och en hoodie för att ta ut lilleman på en runda. Det blir ofta att jag multitaskar på promenaden och kollar av mailen, instagram DM och facebook gruppen som jag håller (WORKOUT SWEDEN ) den måste ni gå med i :):). Sedan frulle framför nyhetsmorgon. Ibland blir det ett morgonpass eller Yoga men oftast sätter jag mig vid datorn och jobbar alternativt åker ut till gymmet och kör PT med mina fantastiska klienter. I vår/sommar när det blir lite varmare så tycker jag om att gå en timmes promenader på morgonen, DET är världens härligaste start. Men på helgerna när P är ledig så vill jag bara ligga kvar i sängenen en extra kvart med honom!

Hur ser era morgnar ut?

Kram Hanna

Juice & Te gjort på varmt vatten, ingefära & citron.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!