Måndag!

Hej fina ni! Då var det måndag och ny vecka. Jag har haft årets hittills bästa helg. Önskar att jag kunde få uppleva den på repeat. Allt har varit magiskt med väder, människor & att vara med min kärlek. Spontanitet, sol, skratt och miljarder pussar. Livet är underbart!!

Myst & käkat brunch i solen, gått runt på stan i vårsolen, tagit en kaffe på något ställe in i mellan, & lunchat ute i Långedrag (där jag och P hade vår första dejt ute på bryggan i somras). Mysigaste helgen.

Har fått frågor om både kappan & nya brillor som jag tidigare visat. Kappan i en fin marinblå mörk färg är från Brixtol & brillorna från Tom Ford.

Åt precis en sallad på JOS. Sallad är mitt go-to vid lunch oavsett om det är hemma eller ute och vilken årstid spelar heller ingen roll. Matiga stora sallader i regnbågens färger, det blir inte bättre!!

Vidare mot Joe för en kaffe. Elin pluggar & jag jobbar härifrån, och lillman är med såklart. Sålde precis ett stort PT paket med PT timmar till en super härlig tjej så vi ska lägga en plan och köra igång ordentligt tillsammans inför sommaren. Så roligt & det kommer att bli grymt! Jag drivs av att se potential & driv i människor och att med mina nycklar & upplägg få dem att lyckas. Få saker i livet är så tillfredsställande & motiverande som att se andra genuint lyckliga och uppnå sina mål. Jag står fast vid att satsa på sig själv med träning & kost är den bästa investeringen du kan göra!

(Ni vet att jag finns på [email protected] för onlinecoaching/upplägg samt info om PT timmar i GBG)

Jag ska sitta här ett tag och sedan hem och lämna Leo för att springa iväg på ett spinningpass vid 18. Älskade spinning.. att man kan se fram emot att få sätta sig på en cykel och ge allt i 60min, svettas ut och ge kroppen vad den behöver! Jag riktigt längtar efter det efter en vilohelg.

Hur ser er måndag ut? 🙂

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!