Fredag & veckans lista

Hej fina ni! Vilken härlig fredag, solen skiner och jag har massor av energi trots en del träningsvärk efter veckans pass. Den här veckan har gått galet snabbt! Mycket jobb, har hållit uppdateringsfrekvens på bloggen enligt plan & fått två fantastiska nya klienter online! Så roligt att kickstarta & följa er resa!

Förresten, ska ni springa något lopp i vår/sommar/höst? Jag kanske är lite sen i förberedelser men är sugen på att köra något OCR. Har aldrig provat och jag tror att en kortare löpning med fler hinner och saker som händer är min grej (är inget fan av långdistans löpning). Har ni provat? Känns härligt när det blir lite varmare ute!

Annars då? Jag ska snart springa iväg till ett HIIT pass på SATS. Sedan tar jag helg och ser fram emot en lugn sådan med älsklingen helt utan planer och utrymme för spontanitet! Kanske blir att ta ett AW glas i kvällssolen någonstans efter att P slutat jobbet.

VECKANS LISTA:

Veckans hiss:
Vårtecken, kaffe i solen, promenader med lillprinsen och en jäkla massa jobb avklarat! Största hissen är alla fina mail jag fått!
Jag älskar när ni mailar in frågor och funderingar!!! Jag sparar dem och lägger dem som inlägg under Kategorin ”Q&A” och du är självklart anonym. 🙂
Så fortsätt maila till: [email protected]

Veckans diss:
Att vissa inte inspireras utan kopierar saker jag skriver rakt av. Jätte tråkigt när jag lägger ner mycket tid och tanke i speciellt mina motivationsinlägg och att jag sedan hittar inlägg där folk kopierat mina råd rakt av. Blev lite ledsen faktiskt, men det kanske man får räkna med u den här branschen?! Bara att jobba på och tro på att ärlighet varar längst 🙂

Veckans träning:
Har tränat på bra denna veckan och känner att kroppen är på banan igen och svarar bra i träningen. Tror att det blir en vilohelg om inte jag och P känner för ett pass i helgen. Men återhämtning för att hålla samma nivå nästa vecka är viktigt prio!

Veckans bästa måltid:
Får jag säga Tacos här? haha. Jag som lagar så mycket olika goda rätter.. men denna veckan satt tacosen så bra i förrgår sådär mitt i veckan när man ville laga något snabbt. Hittade även bröd gjort på chia som var SUPER, tips!

Veckans lärdom:
Ha inte för bråttom. Jag sätter ofta press på mig själv utan att låta saker mogna och ha sin tid. Ibland måste man lugna sig med att det får ta den tid det tar och att man inte ska stressa på saker!

Veckans klapp på axeln:
Jag var så omotiverad till träning en morgon (Yes jag har absolut dem dagarna också) men jag bestämde mig och tog mig till gymmet och satte mig på en spinningcykel och genomförde hela passet. Från att jag inte alls ville till att jag körde på bra och avslutade på topp. Kände sådan träningsglädje och endorfinkick i slutet och jag var så stolt och glad att jag kämpade på hela vägen in i mål trots dålig start. Jag tycker att man visar sig som starkast i dem situationerna, att övervinna sådant som känns jobbigt, att genomföra och slutligen vända det till något bra!

Veckans tacksamhet:
Kärlek. Är så kär i min kille och att vakna bredvid honom varje dag är guld!!

Jag och Leo på BarFoxx. Grymt att fler och fler ställen tillåter hundar. Han är så nöjd när han får hänga med överallt.. världens goaste!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!