Drick grönt varje dag

Blev inte Juicepressen årets julklapp för några år sedan?! Trender kommer och går, men denna är värd att stanna och speciellt nu på vintern när kroppen mer än någonsin behöver boost, vitaminer och antioxidanter. Juicebarerna blomstrar och det älskar jag! (Favoriter i Göteborg är JOS, PåKanelen & Juicekällan). Tyvärr är de flesta juicer du köper i butik väldigt mycket tillsatt socker i (RÅSAFT och Brämhults är ok). Men det absolut bästa är att själv köpa ekologiskt av frukt och grönsaker och göra egen juice.

En Grön och skön kickstartare som åker ner i min juicepress:
– Grönt äpple
– Ingefära (ÄLSKAR!)
– Selleri
– Kål
– Spenat
– Lime och/eller citron

Var inte feg med grönsakerna utan ha som regel att köra 50/50 på grönsaker och frukt eller mestadels grönsaker för att göra den ännu nyttigare. Ofta så göms exempelvis spenat i de andra goda smakerna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!