Min helg

Körde ett tufft HIIT pass i fredags och kände att kroppen verkligen behövde en vilohelg. Hoppade in i duschen och slängde på mig ett face ett par jeans och en blus och mötte upp svärmor. Vi tog ett glas bubbel och mötte sedan upp P. Finns en mysig champagnebar i Linné, Små bubblor där vi satt ett tag och njöt av att det va fredag.

Vi gick sedan hem och jag hade förberett middag med skaldjur, vitt vin och stekt tonfisk (receptet finns under KOST/RECEPT). Mysig kväll med min kärlek.

Morgonfrulle med P. Gjorde äggröra och gröt, mums.

Ringde pappa och han hämtade upp mig. Vi hängde hela förmiddagen, gick på museum, kikade i butiker och käkade lunch. Underbar dag med fantastiskt vår väder i Göteborg.

Jag och P åkte senare till Freeport och hittade lite fina skjortor till honom och jag kikade ännu en gång på olika mixers utan att slå till haha. Men det kommer.

Mötte upp Elin på kvällen och vi åkte till fina @lovisaforsman som hade ordnat så fint med snacks och gott. Mysig tjejkväll.

SöndagsBrunch med min kärlek på barFoxx innan han åkte till jobbat och jag till schlätta.

Min farbror fyllde 40år så familjen åkte dit över dagen för att fira honom.

Väl hemma sedan hann jag hem för snabbfix och sedan iväg med P och möta upp hans familj för att ta ett glas på La Gondola och efter det middag på The Parlour på avenyn. Tog in massor av smårätter. Super gott och trevligt.

Somnade gott på P i soffan efter en rolig och händelserik helg och redo för en ny vecka av jobb och träning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!