Fridayy

Godmorgon Fredag! Startade dagen med min nya favoritgröt:

Gröt på 1dl ekologiska havregryn (viktigt med eko på framförallt sädesslag) & 2dl vatten – 3 min på högsta effekt i micron.

Kanel och en halv banan på.

Och min nya favoritmjölk: havre/mandel mjölk som är osötad. Älskar den på gröten!

Härliga fredag!! Jag ska jobba och skriva en massa på krönikor. Har ni tips på ämnen ni vill att jag skriver om? Hit me 🙂

Blir en sväng till gymmet vid lunch för ett HIIT pass samt förbi affärerna för att handla till att laga någon god fredagsmiddag till mig och P för ikväll. Imorgon har jag bokat ett spinningpass på morgonen, sedan fota på dagen och på kvällen tjejmys hos Lovisa. Har sagt det förr, men shit va veckorna går snabbt! Snart åker vi till Nice och nu börjar våren komma smygandes, älskar det!

Hoppas att ni får en fin fredag!!
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!