Q&A – Upplägg inför sommaren & min Träningsfilosofi

Q: ”Hej! Jag tycker att du är SÅ snygg, och har min drömkropp. Vältränad men inte för ”sönderrippad” som många andra inom träningsbranchen verkar vara. Tycker det är finast med en kvinnlig kropp som är vältränad med lite muskler och kurvor på rätt ställe :):) Min fråga är om du kan berätta lite mer om vad du står för och hur du tänker i dina tränings och kostupplägg? Jag har en vän som går på ditt upplägg och älskar det, men jag skulle vilja veta mer om hur du tänker när du lägger upp dem?

Tack för bästa bloggen och att du håller så bra uppdatering VARJE dag! You go Girl! Kram!”

A: Hej fina du, tack för så snälla ord och grym fråga! Roligt att din vän gillar upplägget, det ligger mig varmt om hjärtat! Min träningsfilosofi handlar i sin helhet om att jag vill hjälpa människor med hjälp av små nycklar till att ändra sina vanor och skapa en hälsosam livsstil som är HÅLLBAR! Jag läger min själ i detta och står helhjärtat och 100% för vad jag förespråkar och vad mina upplägg innehåller. Mina guider är utformade med frihet där kunden själv kan röra sig inom vissa ramar. Det är uträknad så att du själv får välja källor inom kategorier så att du bygger dina egna fullvärdiga måltider, som fortfarande är hälsosamma, goda och med variation. Det finns ingen anledning att äta efter ett kostschema som är strikt och samma sak varje dag. Jag tror personligen tror inte på den klassiska ”gröt-kvarg-kyckling/ris-kvarg-riskaka-kyckling/ris-kvarg” osv. Absolut att den ger resultat då du äter rent och inom rätt macros.. MEN det är inte hållbart?! Vad tjänar det till att gå på ett strikt upplägg i 3månader, gå ner 5kg för att sedan tappa motivationen på grund av tristess (vem gör inte det efter att ha ätit samma sak varje dag..?) och tappa fokus helt och gå upp 6kg?! Så onödigt, och händer i väldigt många fall av dieterna. SÅ, därför fokuserar mina guider på att ge dig som kund frihet inom ramar som ger bättre resultat, OCH är HÅLLBART i längden. Likaså utformar jag träningen där du får en struktur att utgå från vad gäller styrka och progression.. men du kan kombinera och lägga upp det efter vad du känner just den dagen, hur kroppen mår och vad du är taggad för. Jag tror på att lyssna på sin kropp och gå på känsla inom ramar. Så med den filosofin utformar jag mina upplägg. – HälsaResultat (styrka, bränna fett, Shepea kroppen, få bättre kondis och uthållighet samt överlag skapa en vältränad kropp inifrån och ut) – RoligtHÅLLBART!

Vid intresse av kost och träningsguide (perfekt inför sommaren) )
Kontakta mig på: [email protected]
Pris: 990:-

Och berätta vad dina mål är?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Skulle du kunna tipsa om övingar / pass där man tränar rygg / axlar och hur man ska träna rätt för att få snygga, muskelösa armar men inte så det ser maskulint ut… ( tänker mig muskelösa armar men inte ”kraftiga”, utan massa hud so’ hänger) jag tränar thaiboxning och det har verkligen byggt upp arm muskler, men ser bara stort ut och känns inte som fetter där förbränns utan istället bara omvandlas till muskler och gör att de ser ännu större ut. känns inte heller proportionelt till min kropp då jag är väldigt kort. Allt blir vara väldigt kompakt….

  Mathildalinderum 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/mathildalinderum
  Svara
 • ??

  Majzzan35 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/majzzan35
  Svara
 • Grymt!

  tildabexell 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/tildabexell
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!