Godmorgon Onsdag

Här sitter jag på ett av mina favoritställen JOS och tar en kaffe och en ananasjuice med mynta & massor av ingefära i. Ska sitta här och jobba administrativt i några timmar och sedan springa iväg till ett spinningpass en gata ner. Att jag kan se fram emot det så mycket, jag älskar att ta ut mig på cykeln och bli peppad av instruktör och musik. 60min känns som 15min på ett riktigt bra spinningpass!
Senare blir det ett möte och tid hos optikern. Ser faktiskt fram emot att få mina Tom Ford brillor att rocka. Ni med linser vet (jag har haft sedan jag var 12år) hus skönt det är att avlasta med glasögon ibland. Och dessa är dessutom så snygga!

Annars då? Jag är så inspirerad av smoothie/juice ställen och jag skulle vilja ha en riktigt kraftfull mixer hemma som kan göra goda smoothies med frysta bär och grönkål (sådant som vanliga basic mixers inte löser). Jag har kikat runt en del och frågar på typ varje juiceställe vad del använder för mixer. Det brukar vara antingen Blendtec (som min kära mor har, den är GRYM! Kan göra eget mandelsmör och tar alla frysta bär och frukter som finns!) alternativt Hamilton beach som Joe&The juice kör med. Ställen som slänger ut flera hundra smoothies/juicer i veckan måste ha kvalitet på sina grejer, så det här är the real deal! Dock ligger dem från 6000kr så det är helt klart en investering. Men tänk hur mycket vitaminer och antioxidanter man boostar kroppen med om man får in en rutin med juice/smoothie varje morgon?!

Har ni någon grym mixer ni vill tipsa om?

Hoppas att ni får en fin Onsdag!
Kram Hanna

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Bosch har en high speed blender som är riktigt grym till ett bra pris! Gå in på foodpharmacy’s blogg, de är återförsäljare till den och vet att de rekommenderar den varmt ?

    Johanna 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Vilken härlig dag! önskar att vi hade ett riktigt bra smoothie/juice ställe här i kalmar. Kan vara bland de godaste?

    Agneselofsson 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/agneselofsson
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!