Kommande vecka

MÅNDAG: Okej jag älskar måndagar, ingen ångest här inte. Jag och P pratade faktiskt om det igår, att det är så avgörande i livet att tycka om sin vardag och trivas med det man sysslar med. Jag älskar mina vardagar! På Måndagar så planerar jag upp veckan och skriver en lååång checklista med saker jag ska göra. Att jobba som egenföretagare är väldigt fritt, men också med press. Jag tycker om rutiner och sitter därför och jobbar som ett 8-17 jobb, trots att jag sitter hemifrån, på ett fik, på kontoret eller jobbar praktsikt i gymmet med klienter. Idag bli det bara att jobba administrativt och har en hel del att fixa innan nästa helg. Det blir ett styrkepass för ben/rumpa vid lunch på SATS Masthugget och sedan favoritspinning kl 18 på Kompassen med Johanna Carlund.

TISDAG: Har klienter för PT timmar hela morgonen ute på FitnessFactory. Har sedan tänkt jobba där på kontoret i ett par timmar innan jag ska iväg och fota lite bilder för content till instagram och blogg. Har även ett HIIT pass inplanerat. Styckepass med P på kvällen.

ONSDAG: Har två möten på förmiddagen, sedan iväg till optikern (fixa nya glajjor och linser) samt ett spinningpass på eftermiddagen. Ett par ärenden på stan och hitta outfits eller inspo inför fredagsplåtning.

TORSDAG: Filma en reklamfilm hela förmiddagen samt gå på ett roligt möte som jag hoppas kommer ge kul outcome! HIIT pass på kvällen med P.

FREDAG: Tiiiidigt som satan går tåget upp mot sthlm. Ser fram emot att sitta med datorn och få mycket gjort på tåget, jag jobbar så bra på tåg haha! Jag kommer fram vid 9:00 och då är det direk till en studio och fota hela förmiddagen. Ska bli kul och alltid roligt att samarbeta med nya fotografer.

LÖRDAG & SÖNDAG: Jag ska sova hos min efterlängtade vän Simone (kompis som jag bodde tillsammans med i Santa Barbara, Kalifornien under 2015). En sådan nära vän fast på långt håll. Ska umgås hela helgen och försöka få till en reunion med hela Kali ligan. Vi bodde 8 tjejer i en lägenhet och hade the time of our lives (!!) Tåget går hem Söndag kväll och då kommer jag troligen längta ihjäl mig efter att krypa ner i Ps famn igen.

Brillor från Tom Ford, tror det blir dessa på Onsdag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!