veckans lista

Veckans mående:

– Glad och kall. Flera gånger har jag stått i duschen denna veckan och höjt värmen till max i ett försök att bli varm igen. Många iskalla hundpromenader. Jag minns inte sist Göteborg hade -13 grader? Annars mått bra denna veckan!

Veckans maträtt:

– Måste säga Biffsalladen som jag och mamma gjorde. Så god och kul att laga mat ihop med mamma och speciellt testa nya smaker. Jag älskar ju asiatiska köket. Recept hittar du längre ner eller under kategorin ”Recept/Kost”

Veckans känsla:

– Lite stressad men förhoppningsfull. Mycket som händer nu med fler klienter, samarbeten, eventuella samarbetspartners osv. En planerat trip till stockholm nästa vecka och inspelning för reklamfilm samt viktigt möte så har förberett inför det.

Veckans utmaning:
– Tid och att lyssna på kroppen. Har haft totalt 3 hela vilodagar denna veckan vilket inte är vanligt för mig. Men som jag sagt tidigare, lyssna på kroppen. Och jag kände att jag behövde det. En av dagarna åkte jag till Hagabadet Älvstranden på kvällen istället för gymmet. Underbart att ladda batterierna där! (Glöm inte att ni får spaentré 2 för 1 samt 10% på medlemskap utan startavgift när ni uppger mitt namn) 🙂

Veckans träning:

– En bladning av HIIT, cirkelpass, Löpning och Spinning i vanlig ordning. Bäst måste vara Spinningpasset i måndags med instruktören Johanna Carlund på SATS Kompassen, galet bra!!!

Bild från veckan

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!