7 saker jag vill bli bättre på

1) Spara. Att ha ett större sparande och en buffert inför framtida investeringar. Även om man är 21 så tycker jag att man ska tänka längre fram och en dag vill jag bo i hus och göra andra större investeringar som kräver större kapital.

2) Resa. Att ta tillfällen och få in små weekends eller resor. Se mer, uppleva mer så länge man har möjlighet!

3) Ta risker och våga hoppa på saker. Ibland är det bra att inte analysera för mycket utan våga och ta risker ibland. Går det fel så är det en lärdom.

4) Ge mig själv cred. Detta tror jag alla ska bli bättre på. Ständigt strävar vi efter nya prestationer och åtaganden utan att stanna upp och ge cred till sig själv för det man faktiskt uppnått hittills.

5) Vara nöjd. Ibland kommer jag på mig själv med att vilja göra mer, bättre, större osv. Men det är viktigt att påminna sig själv om att man ska vara nöjd med precis det som är just nu.

6) Gå på Yoga oftare och lägg tid på flex, stretch och triggerpoint.

7) Att säga till dem jag älskar att jag älskar dem. Jag och P är bra på detta, men jag säger det för sällan till min familj och vänner.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!