11 snabba

Vad äter du helst?

– Middag: En god middag ute med nice, innovativ asian fusion mat. Lunch: En rolig vegetarisk/vegansk lunch buffé med nya smaker och saker som jag inte provat. Annars en god hemlagadmiddag hemma med P, fast han är såklart inräknad i alla måltider som världens bästa sällskap 🙂

Favoritmotto?

– ”Hard work wins over talent when talent doesn’t work hard”.

Var ser du dig själv om tre år?

– Då är jag 24år, jag har mål inom jobb/karriär som jag vill nå inom 3år, kanske bor vi i något större eller fortfarande kvar här i Linné (älskar denna sekelskiftslägenheten). Ha rest en del och bloggen följt med på allt. Är relativt nystartat här så vill fortsätta hålla en bra uppdatering och bra content.

Söndagshäng?

– Brunch, promenad, hänga med P och kanske söndagsmiddag med någon av våra familjer.

Vad vill du jobba med i framtiden?

– Företagande, marknadsföring, influencer marketing, skrivande, träning & hälsa.

Var drömmer du om att bo i framtiden?

– Jag vill bo ett eller några år utomlands innan man vill slå sig till ro med barn osv, då vill jag gärna bo nära familj och släkt.

Ett måste i vår?

– Sol och härliga morgonpromenader. Jag älskar att starta mina dagar utomhus i Slottsskogen som ligger ett stenkast från oss, men inte alls nu under vinterhalvåret när det är mörkt och kallt på morgnarna. Så jag längtar till ljusa morgnar ute i naturen med Leo.

Vad gör du helst en lördagskväll?

– Umgås med min kärlek.

Vilken låt går på repeat hemma hos dig just nu?

– Haha det som P spelar.. Något av det första han gjorde när vi flyttade ihop var att köpa feta högtalare så han står mestadels för musiken både hemma och i bilden! 🙂

Singel eller i ett förhållande?

– Definitivt förhållande och gärna sambo! Självklart med rätt person, inte bara för att! Helt underbart att vakna och somna med den personen man älskar. Jag tror att man lär sig mycket om sig själv som singel och det är viktigt att vara självständig och självgående oavsett. Men att sedan vara kär och dela livet med någon överträffar allt.

Vart planerar du att resa nästa gång?

– Vi åker till Nice över påsk tillsammans med Ps familj. Ska bli fantastiskt roligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!