Q&A – träningskläder

Q: ”Skulle du kunna tipsa om olika trönings märken på tights/ tröjor osv?<3 helst lite olika! kram”

A: Hej absolut! Jag har lite olika samarbeten med företag som gör träningskläder och jag väljer bara dem som jag verkligen tycker om. Tro mig, jag är picky! Jag tycker att både style och passform är super viktigt. Det ska vara både bekvämt och snyggt. Jag har en dröm om att i framtiden få designa min egna träningskollektion, det har varit så häftigt och gå lite i mammas fotspår som var chefsdesigner för tennismärket Prince!

Hur som helst så gillar jag märken som är små innovativa företag som kör sitt race, inte alltid dem standard stora som Nike och Adidas. Tips på sådana är RULE (setet jag har på mig på bilderna nedan, nystartat coolt företag), ICIW, STRONGER, Aimn & Bring Sportswear. Annars gillar jag även Fashionable fit for Nelly (så cool tjej som gör kollektioner för dem) samt snyggast passform har alltid UNDER ARMOUR, bor du i Göteborg så får du inte missa butiken AV33 på Avenyn med massa träningskläder och prylar från dem och Yoga märket Drop of mindfullness.

Vad gillar ni för träningsmärken?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!