Q&A: hårfärg

Q: Hej! Du har alltid så fint kallt blondast hår? Hur får du det så? Vad har du för bästa skönhetstips? Tack för en grym blogg och alla fina bilder på Instagram!!?

A: Tack för fina ord! Jag är mörkare blond naturligt men går ca varannan månad till min frisör Alexandra här i Göteborg. (@Tromstedt på Instagram). Hon fixar min utväxt med slingor för naturligt resultat samt gör håret kallare.

Är alltid grymt nöjd + att hon är världens goaste!

Jag kommer att ta ett helt inlägg till skönhetstips men för mitt hår så använder jag Shampoo/Balsam från Kevin Murphu för fukt samt använder hårinpackning för kallt blonda hår EB gång i veckan. Använder även olaplex då och då. Att blondera sliter mycket på håret så det är viktigt att återfukta ordentligt! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!