Lördag

Hej fina ni! Hur mår ni?
Jag startade dagen med brunch i Linné med P. Vi gick till Kafferosten. Fick upp ögonen för det när en vän till mig från Stockholm gärna ville gå dit när hon va på besök. Och kommer man från en annan stad och vill gå just dit, så måste det ju vara något att ha?!

Tyckte frukosten var bra med hembakt bröd och tillbehör, kaffe och smoothie. Mysigt att vi tar lite bruncher/frukostar ute när vi hinner på helger. Det gör något speciellt och skön start på en Lördag!

Vidare iväg till jobbet och köra PT pass med två klienter samt jobba administrativt i några timmar innan jag ska njuta i solen och senare köra ett eget pass. Härliga Lördag!
Hoppas att ni får en fortsatt fin dag!
Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!