5 snabba skönhetstips

Q: ”Jag undrar hur dina skönhetsbutiker ser ut? Bra tips? Puss på dig och tack för bästa tränings bloggen, så nice att du uppdaterar så mycket nu!”

A: Tack för fina ord! Självklart ska jag ge mina bästa skönhetstips och knep (utan att vara något proffs).

1) Hudvårdsrutin. Jag minns inte när jag sist somnade med smink?! Tycker att det är super viktigt att tvätta ansiktet morgon och kväll!

2) Återfukta!! Jag har i mig själv ganska torr hy, så jag återfuktar ofta. Jag använder en favorit kräm från Apoliva som är ekologisk och med fina oljor i som jag älskar. Den tar jag morgon och kväll samt efter jag duschat (smörj alltid in dig då, dusch torkar ut huden jätte mycket). Samt när jag sitter framför datorn så använder jag en fuktspray från Elisabeth Arden som ger en tunn tunn litet återfuktande lager på huden utan att förstöra smink osv.

3) Inifrån och ut! Äter du bra, rör på dig och har kroppen i mående balans så kommer även hy och lyster att visa det! Jag tror att kosten har stor inverkan på hyn så satsa på mycket grönsaker och få in en juice eller smoothie då och då!

4) VATTEN! Okej tillbaka på återfuktning, men nu inifrån. Se till att dricka kontinuerligt med vatten under dagen. Alltså inte ett stort glas (då rinner det igenom) utan sippar då och då för att kroppen ska hinna ta upp vätskan! En sak till, torka inte ut i sol och solarium, för att inte tala om farlig strålning! Så bra solskydd och skit i solariet – då undviker du även fina linjer och pigment förändringar nu och i framtiden!

5) Testa dig fram vad gäller produkter som funkar för dig och din hy. Gör en ansiktsbehandling då och då och se vad din hy behöver just då, ofta ändrar huden behov beroende på årstid osv. Huden är kroppens största organ, så ta hand om det varsamt!

Hoppas att du fick lite tips 🙂
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!