Min dag

Hej fina ni! Vad har ni för er idag?
Jag har jobbat mestadels hemifrån idag. Blev en snabbis på gymmet med 30min intervall spinning vid lunchtid. Sedan iväg på möte med söta Therese (theresesvensson.com) angående roliga planer ihop! Ska bli kul att berätta för er när allt är klart!

Vi möttes upp på Kafé Magasinet, så nice ställe i Gbg!

Blev en kaffe och råshot 🙂

Svängde förbi blomsteraffären på vägen hem och köpte med mig lite färska blommor till hemmet. Tycker att det gör så mycket 🙂

Fick även med mig en liten present till P. Tänkte överraska honom och laga något speciellt gott ikväll och tillsammans njuta av ett glas rött. Bara sådär en torsdag, varför inte?! Jag tycker att det är fint att ibland göra något extra för varandra i vardagen. Jag är så glad att vi bor ihop och att jag får spendera varje dag med honom!

Sedan tillbaka till workspace! Min sena lunch fick bli äpple och jordnötssmör haha, var inte sugen på något annat. Men som sagt, det blir en mer ordentlig måltid ikväll med P. Ska snart stänga ihop här och köra ett styrkepass på gymmet när han slutar jobbet. Tror det blir tunga frontsquats idag!

Hoppas att ni får en fortsatt fin torsdag!

PS! tack för alla frågor, lovar att de kommer upp under ”Q&A”! 

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • En fråga jag tänkt på och skulle behöva lite kloka ord.. Vet inte hur ditt liv såg ut innan du började träna så mycket du gör nu och hur livet såg ut i gymnasiet och så, men i mitt fall har det varit så att jag alltid kombinerat träningen då det alltid har varit en del i mitt liv, men har samtidigt varit en riktig partypingla som aldrig sagt nej till en utekväll på Avenyn! Men nu sedan ett tag tillbaka har jag tagit träningen till en seriösare nivå, och då känns det så jäkla dumt att gå ut och dricka alkohol då det förstör en del. SJÄLVKLART kan man gå ut nykter och ha kul ändå, men det har ändå blivit en väldigt stor skillnad från mig som person då mina vänner gärna går ut varje helg. Lite tråkigt så nu hänger jag med mindre och mindre.. Vet att dem tycker jag är jättetråkig som säger nej vilket också gör mig lite ledsen.. Undrar bara om du varit i samma sitvation? Tankar eller tips? Förlåt för lång fråga. Kramar till dig!

    M 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Høres ut som en bra dag?

    Siljestavne 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/siljestavne
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!