Lyxonsdag

Godmorgon fina ni! Hur mår ni?
Jag har en lyxonsdag idag då jag ska få bli fin i håret igen av bästa Alexandra (@tromstedt på Instagram). Så skönt att fixa rötterna för oss blondiner som inte är så blonda på vintern.. Alexandra är verkligen så duktig och vet exakt detta med blonda kalla toner och ett naturligt fräscht resultat! Vill ni boka en tid så gör ni det lättast via hennes Instagram eller ringer till salongen Infinum!

Efter detta ska jag iväg på ansiktsbehandling och ge facet en riktig fuktbomb innan det blir en hel del jobb att beta av hemifrån. Ska även iväg och handla för lite roliga recept som kommer upp. Vad önskar ni mer av? Middagsrecept? Hälsosamma treats och desserter? Jag vilar helt från träning idag då jag känner att kroppen behöver det efter ett par dagar av tuffa pass. Ont precis överallt haha, härligt!

Hoppas att ni får en fin Onsdag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • skulle älska att få lite nyttiga tips på snacks och desserter, men även frukost och middagar är också intressant! kram!!

    SaraFogelström 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/sarafogelstr%c3%b6m
    Svara
  • middags recept är alltid kul! älskar att se vad andra äter! och typ bilder från din dag, morgon till slut! sen alltid kul att läsa om träning! kram

    Emma 0000-00-00 00:00:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!