Q&A – What I eat in a day

Q: ”Hej! Du är en stor inspiration, speciellt när jag försöker äta bättre och träna regelbundet! Tack för att du gör vad du gör och gör det så bra!!! Läser din blogg varje dag och det hjälper mig verkligen till att få motivation till att äta hälsosammare och ta mig till gymmet! TACK <3 min fråga är om du kan göra ett helt ”what I eat in a day inlägg” från morgon till kväll och allt du äter där emellan? Kram

A: TACK ska du ha för de fina orden! Så glad att vad jag gör uppskattas. Självklart kan jag ordna det! 🙂

Här kommer min WHAT I EAT IN A DAY:

Frukost: 1 stekt ägg & 1 grönt äpple med ekologiskt jordnötssmör på. + ett stort glas vatten!

I väntan på bussen slängde jag i mig en banan vid lunchtid för att få in lite kolhydrater i systemet innan ett tufft träningspass.

Det blev sedan en sen lunch med en vän på Deli. Tar alltid deras hälosallad med zucchininudlar.

Dessutom så får man sjukt stora portioner, så tog med mig hälften hem.

Svängde förbi Påkanelen i saluhallen och köpte med en liten raw semla som jag hört skulle vara grym. Dem har förövrigt bra raw bakverk utan socker osv. Den avnjöt jag sedan vid en kopp kaffe hemma vid jobbdatorn.

Lagade min chilligryta med kyckling och råris. (Finns recept under fliken KOST/RECEPT)

Vi äter ofta sen middag så detta är det sista jag äter på dagen. Det kanske blir en kopp te innan läggdags.

Ungefär såhär kan en dag se ut. Dock första raw bakverket jag ätit. Men annars tar jag en frukt när blodsockret går ner. Samt ibland ser frukosten annorlunda ut med exempelvis gröt, bananpannkakor eller smoothiebowls. Lunchen är nästan alltid sallad eller rostade rotfrukter/grönsaker i ugn och middagen varierar lite beroende på vad jag lagar och får feeling för. Men jag satsar på att få i mig bra mat under dagen för bra energi och näring!

Kul med era frågor, fortsätt ställa dem i kommentarsfältet, på Instagram eller Mail! Så svarar jag i inlägg. 🙂

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Kul inlägg! En fråga, kan man överkonsumera bcca? Samt vad anser du om kasin? bra/dåligt?

    emma 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Bra inlägg!:)

    Zahraajami 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/zahraajami
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!