Q&A: När blev det en seriös nivå egentligen och äter jag verkligen nyttigt hela tiden?

Q: ”hur länge har du tränat? när tog du det till en seriösare nivå? vad jobbar du med? har du en ”cheat” day? känns som du bara äter massa nyttigt hela tiden haha<3 vad skulle du säga är det bästa med livsstilen du lever och vad är det sämsta? kram!”

A: Tack för många bra frågor! 🙂 Jag har varit aktiv hela livet och hållit på mycket med sport när jag va liten som badminton, ridning, dans och sedan handboll. Sedan efter att jag slutat med handbollen så skaffade jag ett gymkort och det var för ca. 7 år sedan. Men jag har tränat på en mer seriös nivå i ca 3år, tagit PT licens samt tränat 5-6 gånger i veckan i ca 2år nu. Jag tror aldrig att jag bestämde mig för att satsa på att träna mycket och hårt, utan det har växt fram. Idag är det mitt största intresse och jag skulle inte kunna leva ett liv utan fysisk aktivitet och utmaningar!

Jag har nyss slutat plugga företagsekonomi och jobbar idag med mina sociala medier, driver PT verksamhet samt kör onlinecoaching och dessutom jobbar jag med min mamma som är konstnär och sköter administrativt runt det. Sedan har jag en hel del andra järn i elden.. antar att jag är en mångsysslare som älskar att ha mycket för mig med massor av ideer!

Haha självklart äter jag onyttigt någon gång ibland, jag kan absolut njuta av en bit mörk choklad, en glasskula i solen eller en stenungsbakad pizza någon gång. Men jag äter mest nyttig mat om man ser på helheten och det är för att jag älskar att ge min kropp näring, man mår så bra av det och jag tycker att det är fräsch och gott. Jag känner att det är en del av att satsa på sig själv och sin hälsa, mer som en present till en själv. Jag har svarat i en Q&A om cheatday (ligger under kategorin Q&A) där jag pratar mer om vad jag tycker om det :).

Hoppas att du fick svar på frågorna! Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!