Q/A – Kosttillskott

Q: Min fråga till dig, vad ser du på kreatin och andra kosttillskott? ? Använder du mycket själv av kosttillskott? ?

A: Hej! Jag förespråkar att bygga sin kost på ren mat och att på derby viset tillgodose alla behov. Sedan kan man boosta med lite mikronutrienter som extra vitaminer, mineraler och fetter som omega 3 & 6. Men utöver det så tar jag inga tillskott. Vad gäller proteinpulver osv så är det inget jag behöver då jag får i mig tillräckligt med protein från maten jag äter. Jag tror att många har en ”övertro” på kosttillskott, att utseendemässiga resultat eller styrka ligger i det. Men så är inte fallet. Det finns inga genvägar eller quickfixes, utan bara att äta bra mat och träna hårt! Om du däremot vill bygga muskler och upp i vikt så kan man absolut ta något tillskott i form av proteinpulver, gainers eller kreatin. Men glöm aldrig att det är hårt jobb och vad du äter runt omkring tillskotten som har störst betydelse. Samt läs alltid på förpackningen och innehållsförteckningen då många kosttillskott innehåller en mängd olika onödiga tillsatser. Som sagt, först och främst satsa på att äta ren och bra mat & träna hårt. 🙂

Behöver du inspo till bra mat så finns massor av recept under kategorin ”kost/recept” här på bloggen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!