PT paket – En helhetslösning för dig i Göteborg

Från och med nu så finns mitt koncept i sin helhet då jag äntligen kan ta emot er och köra PT pass i Göteborg. SÅ ROLIGT! Jag startade som PT på SATS och har efter det kört online, men jag har saknat att få peppa och motivera inom träning även i verkligheten och komplitera med min online coachning! Så NU (äntligen) kommer jag att hålla hus på Fitness Factory vilket är ett fantastiskt fint nybyggt gym i Göteborg. Jag bara älskar det och kände direkt att det var rätt ställe att ta mina kunder till. Inget medlemskap krävs utan allt ingår i PT paketet. (Kontakta mig för vidare info)

Här kommer jag att erbjuda helhetslösningar med PT timmar inklusive kost och tränings guide till alla paket. Här bjuds det även på frukt, dagens häloshot och handduk. Ett lyxigt gym med det lilla extra. Vi lägger tillsammans en plan med din träning i linje med dina mål och progression. Jag löser ALLT – Det enda du behöver göra är att komma hit! Lättare kan det inte bli för att få motivation till träning, se + känna resultat och framförallt må bättre i vardagen. Träning och hälsa är trots allt den bästa investeringen du kan göra i dig själv! Du kommer att tacka dig själv efter våra pass ihop. Det blir kul – jag lovar!

Jag finns tillgänglig att boka från och med Måndag 19/2-2018. Släng iväg ett Mail för mer info och prisuppgifter: [email protected] 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!