Alla hjärtans dag – Kärlekstexter

”Drar honom intill mig, känner hans varma hud mot min kalla, andas in hans vackra doft och tänker på vår framtid ihop.”

”En sensommar blev till höst, och de långsamt fallande löven blev snöflingor som tinade bort och gjorde rum för en ny sommar med nya minnen. Det fina är att vi har många sådana framför oss. Årstider, år, sommarminnen, livet med dig.”

”Din lekfulla blick, sneda leende och sättet du får mig att känna som aldrig tidigare. Det finns ingen som du. Ingen som får mig att skratta som du. Ingen som får mig att må så bra som du. Ingen som får mig att älska som du. Älska livet, älska vårt liv, älska dig”

”Du frågar mig om vad min blick betyder när den möter din. Dem blickarna som jag bara ger dig. Jag ler och kommer på mig själv med att jag aldrig kommer att få nog, få nog av dig och att studera dina vackra drag, känna din doft och hur du drar mig intill dig. Jag har aldrig älskat någon såhär, varje kroppsdel, varje min, skratt och andetag. Men inga ord skulle någonsin kunna beskriva det jag känner, det som bara finns där, så vackert obeskrivligt. Det uppstod något där en natt, något jag aldrig tidigare känt. Det var en sensommar, det var att sitta bredvid dig mitt i natten längs vägar mot ospecificerade destinationer, det var känslan av att allt är möjligt med dig, att du och jag tillsammans kan skapa en framtid fyllda av fantastiska minnen, minnen vi delar. Det var en solnedgång och många skratt, du tog min hand, jag väntade på en kyss. Det fanns något i luften. En vecka ifrån dig någonstans i medel-havet kändes som en evighet och alla vackra platser jag upplevde någonstans ifrån dig hade jag svårt att ta in, för allt jag ville var att få se dem för första gången med dig. Det kanske var där någonstans jag insåg att jag vill uppleva allt med dig. Svårt, lätt, dystert och vackert, alla stunder med dig. Livet med dig. Det sköljer över mig när jag möter din blick. Jag har fortfarande svårt att ta in att du är min människa, att jag får skapa minnen med dig, så tacksam, så lycklig. Du frågar mig om vad min blick betyder när den möter din och den säger så mycket utan att behöva säga någontig alls.

Jag älskar dig. ”

– Hanna Elfast

Kärlek är vackert och ibland vill man försöka sätta sina känslor i ord. Hoppas att ni får en fantastisk AllaHjärtansDag med er kärlek, eller bara umgås med någon som får er att må bra!

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!