Veckans blogg

Godmorgon fina ni! SÅ ROLIGT, jag är veckans blogg på Nouw denna veckan. För er som är nya och hittat hit, välkomna! Jag är PT och kostrådgivare och min blogg speglar mitt största intresse – träning kost och hälsa! Här delar jag med mig av träningspass, bland annat så kör jag en rolig challenge på 30 dagar där det kommer upp en ny träningsutmaning varje dag i en månad, som du kan printa och köra när du vill. Dessutom kommer en hel del recept på nyttig mat upp samt frågeinlägg och motivations/pepp inlägg. Hoppas att ni gillar vad ni läser och vill stanna kvar!

Lite kort om mig:

Jag kommer ursprungligen från Götebirgs skärgård men flyttade in till stan efter en tid i USA. Idag bor jag i Linnë, Göteborg tillsammans med min kille och lilla hund Leo. Jag har läst Ekonomi, marknadsföring, journalistik vid universitetet samt till PT och kostrådgivare. Jag jobbar med träning och hälsa på olika sätt genom bland annat online coaching där jag hjälper människor att strukturera upp kost och träning på ett lätt och roligt sätt för att ge dem ett hälsosammare liv och vältränad kropp i alla aspekter. Snart finns det även möjlighet att anlita mig och köra PT pass ihop i Göteborg. Läs mer om mina PT tjänster under kategorin längst upp till häger, eller släng iväg ett mail vid intresse så pratar vi mer. [email protected]

Läs mer i intervjun:

https://nouw.com/magazine/min-blogg-speglar-mitt-storsta-intresse-5716

Och missa inte min Instagram för mer bilder och stories: HANNAELFAST

Jag ska snart sticka iväg till gymmet för ett HIITpass som jag vanligtvis kör med ett gott gäng på måndagar och tisdagar. Hoppas att ni får en fantastisk start på er Måndag!

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!